Over Lian

In 1994 begon ik mijn yoga docenten opleiding bij Mudita Yoga in Den Bosch. Mudita betekent vreugde en dat bracht deze 3 jarige opleiding mij ook. Hierna heb ik me gespecialiseerd in yoga voor senioren en zwangerschapsyoga bij Samsara in Bilthoven. Hierdoor kon ik mij aansluiten bij de Nederlandse Vereniging voor Yoga docenten Nederland. De jaren hierna heb ik nog vele cursussen gevolgd o.a. in chakra’s, meditatie, yoga nidra, omgaan met lichaamsbeperkingen, bekkenbodem versterking, ademklachten, mindfulness, enz. Yoga geeft mij vreugde en plezier en dit probeer ik ook over te brengen aan de deelnemers.

In 2015 heb ik de Bocam opleiding bij het CNGO succesvol afgerond.Drie jaar ben ik hier opgeleid volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze. Hierbinnen zijn voeding, massage, acupunctuur en Qi-Gong oefeningen de basis. De cursus Westerse Medische Basiskennis die voldoet aan de nieuwe PLATO-eisen heb ik inmiddels succesvol afgerond.

In 2021 ben ik afgestudeerd als Bachbloesemtherapeute. Jaarlijks volg ik nog vele bijscholingen om steeds nieuwe invalshoeken te ontdekken en deze door te kunnen geven.