Yogalessen

Yogalessen waarbij bewustwording, ontspanning, adem en werken aan een soepel lichaam en geest centraal staan. Yoga en qi-gong zijn niet prestatiegericht en daardoor mogelijk voor iedereen. Oefeningen voer je binnen je eigen grenzen uit. Juist kijken naar wat je wel kan zal je zelfvertrouwen geven en met liefde en respect voor je eigen lichaam ga je zo je grenzen langzaam verleggen.

Een yogales
Een les begint meestal met een oefening om je aandacht bij jezelf in het hier en nu te brengen, het zorgt ervoor dat je hoofd ontspant en je adem rustiger wordt. Daarna komen de oefeningen die zorgen voor een soepeler lichaam en met uitdaging maar ook met respect voor je lichaam worden uitgevoerd. Een les eindigt met een ontspanningsoefening en/of een meditatie.

Adem (een beter gebruik van je longinhoud), bewustwording (hoe daag ik mezelf uit maar blijf ik binnen mijn grens), spanning en ontspanning en het soepeler maken van spieren en gewrichten staan hierbij centraal.

Deelnemen kan op ieder niveau waardoor de les toegankelijk is voor iedereen. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.

De yogalessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond:
van 19.15 tot 20.15 uur
van 20.30 tot 21.30 uur

Kosten: € 9,50 per les

Cursuslocatie
Centrum Nautilus
Bovenstraat 8
4741AV Hoeven

Interesse? Neem dan contact op via de contactpagina.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.